Floraronde 67

1991 HJ  Velserbroek

06 37 21 65 47

blommassage@gmail.com


Welkom Ontspanningsmassage Sportmassage Heppiemassage Contact en links Tarieven

Welkom

Heppiemassage

Sportmassage

Ontspanningsmassage

Tarieven

Contact en links

Speciale doelgroep

Speciale doelgroep

Afb praktijk Afb Heppie Afb sportmassage

Foto’s De Praktijk

Foto’s Heppiemassage

Foto’s Sportmassage

Heppiemassage


De Heppiemassage is bedoeld voor kinderen met AD(H)D, ASS, Down-syndroom, hoog sensitiviteit en voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ook volwassenen met autisme reageren goed op deze massagetechnieken.


Wat is Heppiemassage

De Heppiemassage  bestaat uit diverse massagetechnieken, specifiek  voor deze doelgroep ontwikkeld. Combinatie met aromatische oliën en/of verwarmde tarwezakken met lavendel blijkt in de praktijk goed te werken.
De massage helpt kinderen de voor hen soms vreemde of verwarrende wereld beter te verwerken. De massage brengt rust en ontspanning en over het algemeen kunnen kinderen er beter door slapen. Ook het contact maken met het kind wordt hierdoor makkelijker.

Tijdens de massage draait er een Snoezel CD of wordt er eigen meegebrachte muziek gedraaid.


Wat kan je bereiken?


Intake

We maken voor ieder kind/gezin een individueel plan van aanpak, waarbij de hulpvraag van het kind centraal staat. We houden rekening met zijn waarden en normen (belevingswereld).
In het intake gesprek zal duidelijk worden hoe we dit gaan aanpakken.

De aanpak is afhankelijk van de manier waarop het kind reageert in het dagelijkse leven en de mate waarin ik in staat ben contact te maken met het kind . Ook de wensen van de ouders worden meegenomen in het plan.
U, als ouder, kent uw kind het beste. Samen zullen we een weg vinden om het kind aan de massage/aanraking te laten wennen, om daarna de positieve effecten ervan te kunnen ervaren.
We gaan dit langzaam, stapje voor stapje opbouwen.


Waar

De behandelingen kunnen zowel in de praktijk in Velserbroek, als bij de kinderen thuis (tegen meerprijs) worden gegeven.

Voor meer informatie over Heppie Massage kun je terecht op de website www.heppiemassage.com.